Samo za udeležence webinarja do petka: Izkoristite YouTube za vaš večji zaslužek ali prodajo

KOT VIDENO NA:

Žan Nekrep

je ustanovitelj več podjetij v Sloveniji in tujini. Svetoval je več YouTuberjem po vsem svetu. V Sloveniji so bili njegovi klienti Modrijani, Challe Salle in Klemen Slakonja.

O Youtubu, kot trženjskem orodju je napisal prvo magistrsko nalogo v Sloveniji na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Za sabo ima več 100+ projektov, 15 let izkušenj v poslu.

0 +
LET IZKUŠENJ
0 +
PROJEKTOV

Kaj se boste naučili v prvem slovenskem priročniku in video tečaju za uspeh na YouTube, ki ga je avtor pripravljal pet let?

Pravi začetek na YouTube s primeri o katerem ne govori noben drug na svetu

Vse o video posnetkih in najboljših programih za uspeh na YouTube

YouTube marketing, ki je mojemu klientu pomagal do 100 milijonov ogledov

YouTube marketing, ki je mojemu klientu pomagal do 100 milijonov ogledov

Vse o zaslužku preko YouTube s primeri največjih mojstrov zaslužka preko spleta

Praktični primeri YouTube kanalov, video posnetkov in printscreeni YouTube zaslužkov

Vsebina v slovenščini, ki jo je avtor pripravljal pet let za vse, ki bi radi uspeli in zaslužili preko YouTube: (ta video posnetek sem oglaševal za cca 80 eur preko YouTube):

“Že 20 let stremimo k temu, da smo na vseh področjih tem bolj kvalitetni. Pri ustvarjanju skladb, izvajanju pesmi na odru, organizaciji koncertov in snemanju glasbenih produktov. Vseskozi doma in po svetu pridobivamo znanja, saj nas vseživljenjsko učenje navdušuje in ohranja sveže v razmišljanju in ustvarjanju. Ko smo iskali strokovnjaka s področja Youtube, smo odkrili Žana Nekrepa. Nad njegovo strokovnostjo in inovativnostjo smo navdušeni in se bomo še naprej radi učili po njegovih spoznanjih.”
Modrijani
najpopularnejši slovenski narodnozabavni ansambel, ki imajo preko 39 milijonov ogledov na YouTube
Kljub temu, da imam veliko znanja, ki sem si ga pridobill z izkušnjami na YouTube-u, sem izvedel kar precej novega o tej platformi. Vsem, ki bi radi dobili hiter in učinkovit vpogled v to kaj YouTube je, kako deluje in kako ga kar najbolje izkoristiti, priporočam Žanov video tečaj.
Klemen slakonja,
Igralec, pevec, na YouTube ima preko 80 milijonov ogledov
“V Sloveniji obstaja zgolj peščica ljudi, ki obvladajo YouTube in Žan je definitivno eden izmed njih. Na lastne oči sem videl njegov priročnik in vem, da na enem mestu vsebuje tiste ključne informacije za uspeh na tej platformi. Toplo priporočam ! “
Filip Pesek,
lastnik Marketinške agencije
“Žana že nekaj časa spremljam in je poln kreativnih idej. Vedno najde ideje, kako stvari narediti ceneje. Sama sem se udeležila njegove delavnice o YouTube in izvedela ogromno koristnih informacij. Predavam o družbenih omrežjih, ampak o YouTube sem vedela zelo malo. Po nasvetih o YouTube, ki mi jih je dal Žan vem o YouTube skoraj vse.“
Tanja Ciglarič
marketinška strokovnjakinja, predavateljica in podjetnica
Na Žanovi delavnici sem izvedel, kar nekaj majhnih a zelo uporabnih trikov glede promocije kanala in YouTube na sploh. Video tečaj priporočam vsem, tudi tistim, ki se že ukvarjajo z Youtubom dalj časa, predvsem pa tistim, ki so začetniki, saj predavanje na zelo sistematičen in razumljiv način pokrije celotno področje Youtuba.
YouTube kanal senicadoo
na YouTube ima preko 190 milijonov ogledov
Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja. Tudi jaz sem z zanimanjem prebral njegovo knjigo s prodajno marketinškimi taktikami.
Mag. Aleš Lisac,
podjetnik od leta 1989, je vodil podjetja v petih državah in s svojimi predavanji, delavnicami, knjigami, blogom vplival na več kot 165.000 podjetnikov v Sloveniji in tujini.

Primer Paypal nakazila, ki sem ga prejel zaradi video posnetka na YouTube, ki je imel le 1.345 ogledov v Sloveniji (ta video posnetek sem oglaševal za cca 80 eur preko YouTube):

Izkoristite priložnost in zaslužite s pomočjo YouTube.

V posebnem paketu, ki je na voljo do petka lahko veliko dobite in prihranite:

Skupaj vrednost: 1,291€

197€ do petka!

Vaš skupni prihranek = 1.084€

Pridobite dostop do vseh ugodnosti YouTube paketa

Garancija na vaše zadovoljstvo!
Če s prvim slovenskim priročnikom ali video tečajem v roku 30. dni ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar in še avtor Žan Nekrep vas pelje na kosilo!

Pogosta vprašanja in odgovori

V tem primeru je video prvi slovenski priročnik in video tečaj še bolj primeren za vas, saj boste izvedeli veliko – od tega, kako najlažje pripraviti vsebino na Youtubu, kako doseči prve oglede in naročnike, do tega, kako priti do vašega prvega zaslužka na Youtubu.
Lahko se vsega naučite sami. Avto je zato potreboval pet let, vodil je veliko drugih Youtube kanalov in naredil veliko napak, testiral veliko različnih oglasov in izgubil tudi nekaj denarja. Odvisno, koliko cenite svoj čas in denar.
Prepričani smo, da se bo v prvem slovenskem priročniku in video tečaju za Youtube vsakdo nekaj naučil in je primeren tako za začetnike kot Youtube profesionalce. Če ste vsaj enkrat obiskali Youtube, je priročnik ter video tečaj pravi za vas.
Delavnice o YouTube avtor priročnika Žan Nekrep več ne organizira, saj gre za veliko vsebine in bi rabili več dni, da bi avtor vse prikazal v živo na primerih in tudi kasnejše posodobitve so potem lažje. Vsi kupci namreč dobijo doživljenjske brezplačne posodobitve priročnika in video tečaja, saj si avtor želi omogočiti kupcem vedno najnovejše znanje.
Verjamemo, da se vam bo prvi slovenski priročnik in video tečaj za YouTube zdel fenomenalen, saj ga je avtor pripravljal pet let. Ker v svoje znanje in izkušnje toliko zaupa, vam v primeru, da vam priročnik ali video tečaj ne bo všeč, vrnemo denar in vas poleg tega še Žan Nekrep povabi na kosilo.
V bistvu je namenjen vsem. Posameznikom, ki želijo na Youtubu povečati oglede in zaslužiti ter podjetjem, ki bi želeli Yotube uporabiti kot nov kanal za pridobivanje kupcev in tudi pozornosti.
Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.
Scroll to Top